March 29, 2024

De 21-jarige Gibraltar versloeg Nederland in het eerste uur met 6-0.

De sterke start van Nederland zakte al snel weg.
Na twee vrije trappen op Gibraltar in de eerste tien minuten verraste Gibraltar door de eerste echte poging te mikken.
Batista dwong Wentz binnen elf minuten na de wedstrijd te redden.
De beloften van Gibraltar hebben alle eerdere wedstrijden in de groep verloren en hebben niets te verliezen nadat ze 32 doelpunten moesten incasseren.
In de wetenschap dat ze de leiding in de tabel zouden nemen als ze alle drie de punten zouden pakken, deinsde Nederland niet lang terug omdat ze Lopez onmiddellijk testten.
Vijf minuten nadat Gibraltar aan de overkant een eigen kans kreeg, redde Christian Lopez een poging van Dawson.
Toen de verdediging van Gibraltar onder grote druk kwam te staan, schakelde Thawson Woodworth uit voor een tweede kans nadat het schot van Mignant was afgeblokt.
Drie minuten later bij het ingaan van de 20e minuut van de wedstrijd blokkeerde Mijnand een nieuwe hoekpoging.
De wedstrijd zou naar verwachting eenrichtingsverkeer zijn voor Nederland, dat voor het laatst zeven Gibraltars speelde in het Victoria Stadium. Het was om het te bewijzen. Een negatief Gibraltar viel Nederland echter goed tegen.
Gibraltar zag nog een schot ring van Van Heck, zij scoorden Nederland.
Hierna miste Radon het doel, waarna Mijnand een schot in een andere corner afblokte en Van de Berg in actie kwam om het doel te missen.
Gibraltar leek het eerste halfuur te hebben overleefd toen Batista een penalty toekende voor een overtreding op Cassius.
Het onvermijdelijke gebeurde niet toen Lopez de strafschop redde om Gibraltar nog een kans te geven. Putu stuurde de bal enkele minuten later uit een corner het bos in, waarna hij werd gered door Lopez von Heck.
Gibraltar reageerde zo goed als ze konden en versloeg Dylan Borg aan de andere kant, maar miste het doel.
Net toen het doel van Gibraltar opnieuw werd belegerd, miste hij het doel opnieuw na een corner.
Gibraltar volgde de kansen van Lopez door Boadu van de ene naar de andere poging te redden terwijl ze het eerste halfuur passeerden.
Gibraltar kreeg de kans om hun geluk op de proef te stellen, want vanaf de eerste momenten van de eerste helft kreeg Nederland opnieuw een aantal vrije trappen. Dit keer probeerde De Harrow met nog 38 minuten te gaan de weg naar het doel te vinden, maar miste het doel bij een vrije trap van Lombias.
Nederland kwam dit keer terug met weer een corner voor het doel van Lopez, en dit keer weer een misser binnen veertig minuten na de eerste helft van de burger.
Twee minuten later was het moeilijk voor Nederland om het net weer te vinden omdat ze het volgende doelpunt misten. Daarna blokkeerde Burger een schot en in de 45e minuut scoorde Thawson officieel.
Klop het houtwerk tot de helft van het fluitsignaal klinkt en bedek de helft.
De u21 van Gibraltar versloeg Nederland in een buitengewone eerste helft, waarbij de gastheren in totaal 19 doelpunten scoorden en een penalty incasseerden.
De U21 van Gibraltar had zelf drie pogingen.
David Osello had een zilveren randje van het team dat met hem reisde. In tegenstelling tot andere toernooien van de afgelopen jaren reisde hij met een team dat meer minuten heeft dan ooit tevoren, ook op internationale toernooien dit seizoen. De regel van vijf spelers van eigen bodem is dat veel jonge spelers ervoor kiezen om te spelen voor teams die minuten op het veld toestaan ​​in plaats van de bank aan de bovenkant van de tafel te verwarmen. Als clubs deze zomer willen winnen, kunnen ze het aantal spelers van eigen bodem verminderen.
Nederland had ook spelers van Ajax, Bayern Leverkusen, Liverpool, Oostende, ATO Den Hawk, Feyenoord, Bologna, Brighton, Anderlecht en andere toonaangevende competities in Europa.
Het duurde niet lang voordat het Nederlands elftal na de rust de impasse doorbrak.
De U21 van Gabriel stond één doelpunt achter toen Cassius in de tweede minuut een doelpunt scoorde om Van Com te verslaan.
Nederland zocht naar een tweede doelpunt en de beloften van Gibraltar boden weerstand toen het na een evaluatie van de eerste helft weer aan het werk ging.
Lopez, die naar verwachting de tweede keus zou zijn voor Jaylan Hankin, die momenteel voor C கோrdoba speelt, maakte een aantal belangrijke stops tijdens de wedstrijd en bewees opnieuw zijn waarde.
De u21 van Gibraltar kon een tweede pluim op hun pet toevoegen toen ze het uur bereikten door slechts één doelpunt voor de Nederlandse naam te tonen. In het toernooi in het Victoria Stadium afgelopen november stonden ze op dit punt al met 5-0 achter.
Hun lang vasthouden is geen mijlpaal, want Vancomy scoorde opnieuw een corner van Daisy Radon. Enkele minuten later werd Radon vervangen door Ajax-speler Brian Paperi.
Mitchell Baker van Bayern Leverkusen en Ecklencombe van Hertha BSc verwachten ook meer doelpunten voor Nederland.
Gibraltar maakt een verandering en Azobardi komt in voor Thorne.
Nederland zette het spel voort en bleef op zoek naar goals. Van de Berg scoorde met hulp van Bucker in de 68e minuut. Een minuut later vond hij met hulp van Dawson het net, waardoor Nederland op een 4-0 voorsprong kwam. Het vierde doelpunt ging naar Lopez als eigen doelpunt.
Na een negatieve vertoning, vermoeide benen en de superioriteit van Nederland op het veld, raakte Gibraltar verder achterop.
In de 74e minuut bewezen de invallers hun waarde door te scoren met de hulp van Proby Baker.
Er kwamen nog twee Ajacieden op het veld, met nog dertien minuten te gaan voor Taylor en Renz Burger en Cassius. Nederland toont kracht door het hele team.
Verzac werd van het veld gestuurd voor El Hmidi en werd vervangen door Borge Garcia.
In de laatste tien minuten verdedigde Gibraltar en probeerden Podu en Eckellenkamp te scoren.
De score onder de zeven houden was nu een nieuwe mijlpaal voor Gibraltar, wat hun inspanningen tegen een veel sterkere tegenstander onderstreepte.
Ossello gebruikte de laatste minuten om Ruiz en Clinton binnen te halen voor Jones en Peacock.
Gibraltar U21 kon Nederland niet weerhouden van het scoren van hun zesde doelpunt, en uiteindelijk scoorde Dawson in de 89e minuut met behulp van een sonde.
Nederland won met 6-0, hoewel Gibraltar hen in de eerste helft zo sterk overtrof dat ze er zelfs voor uitkwamen.
Gibraltar U21 speelt vervolgens tegen Bulgarije U21, twee dagen nadat de senioren elkaar donderdag treffen in de Nations League.