Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Daniil Medvedev haalt uit naar rechtbankplanning en Tsitsipas toiletpauzeregel bij Aus Open | Tennis | Sport

Medvedev legde ook zijn probleem met de toiletpauzebeperkingen tijdens de wedstrijd uit en vervolgde: “En wat er na de eerste set gebeurde, zijn de nieuwe regels – die ik erg leuk vind aan de toiletpauze, als je gewoon drie minuten naar het toilet gaat, als u vijf minuten verandert.

“Het punt is dat ik weet dat in de hitte van 35, als je in de zon speelt, ik me na twee sets wil omkleden omdat je nat wordt, ik wil mijn korte broek verwisselen, onder mijn korte broek, mijn sokken, mijn schoenen. Je hebt er zo’n vier minuten voor nodig, en mijn lichaam wilde na de eerste set plassen.

“Dus ik zie geen logica in deze regels, dus daarom kan ik dit dom noemen, dat ik het niet kan – dus de regel is dat als je al je toiletpauzes gebruikt, je nog steeds kunt plassen in de ene minuut dat ze hebben voor de wisseling van speelhelft of wat dan ook. Dus ik vroeg de scheidsrechter en de supervisor: Mag ik nu rennen om te plassen in de 1:30 die ik tussen de sets heb om dan te kunnen wisselen en nog één verandering over te hebben als er een vijfde set, want ik zal weer moeten veranderen, het is verdomd 35 graden”, legde hij uit.

“Nee, het moet tellen. Ja, maar ik wil het om 01.30 uur doen dat ik moet veranderen en tel het gewoon niet. Ik ga me daarna veranderen en het gaat tellen.

“Ja, dat is onzin, dus ik werd er, zoals je ziet, behoorlijk gek van en ik denk dat wat er daarna gebeurde een gevolg was. Het spijt me voor Maxime heel erg.”

READ  Wereldkampioenschappen Baan 2021 - Nederland stelt Madison voor dames veilig op Rubiks en Groot-Brittannië pakt brons

Reyansh

"Lifetime runner. Bierpionier. Guru micasica. Speciaal in de popcultuur in het algemeen ".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top