Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Cypress-omroeper Rick Jennert gaat met pensioen na seizoen 51

Buffalo Sabres-omroeper Rick Jennert gaat met pensioen na het komende seizoen 2021-22, wat zijn 51e NHL-seizoen in de teamstand zal zijn.

Janneret, 79, roept de Sabres-wedstrijden uit sinds het tweede seizoen van het team in 1971-72. Hij zal dit seizoen een beperkt aantal wedstrijden spelen en speelt sinds 2013 de rol bij Dan Dunleavy.

“Voor mijn familie, Cypress, is 50 jaar in een baan doorbrengen meer dan iemand ooit zou kunnen vragen, laat staan ​​een speciale baan als de mijne”, zei Janneret vrijdag in een verklaring. “Mijn interacties met fans bij KeyBank Center waren een van de opwinding van mijn carrière, die ik het afgelopen jaar hard heb gemist.

‘Dus laten we er 51 van maken. Ik kijk ernaar uit je nog een laatste keer op de ijsbaan te zien.’

Jeanneret begon zijn ambtstermijn bij Sabres als toneelradiostem, maar stapte in het seizoen 1995-96 over naar televisie. Zijn beroemde telefoontjes zijn onder meer “Top Shelf, Where Mom Hides Cookies” en “May Day” nadat Brad May, winnaar van overwerk, de Sabres een overwinning op de Boston Bruins gaf in de play-offs van 1993.

Je kunt 10 van Jeanneret’s grootste telefoontjes aller tijden bekijken in de onderstaande video.

Jennert, geboren in de buurt van Buffalo in St. Catharines, Ontario, ontving in 2012 de Foster Hewitt Memorial Award for Excellence in Broadcasting van de Hockey Hall of Fame.

“Ik kan me niet voorstellen dat ik iets anders in mijn leven zou hebben gedaan. Ik kan geen ander beroep bedenken. Ik kan geen andere stad bedenken. Ik kan geen andere sport bedenken”, zei hij in zijn bericht. Vrijdag verklaring. “Ik denk dat Buffalo Sabres en RJ gewoon voor elkaar bestemd waren.”

READ  Schaatsers bereiden zich voor op competitie terwijl ijsmakers werken aan ideale omstandigheden

Reyansh

"Lifetime runner. Bierpionier. Guru micasica. Speciaal in de popcultuur in het algemeen ".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top