September 22, 2024

Brockville overvalt Nederlandse thuiskomst |  Sport

Brockville overvalt Nederlandse thuiskomst | Sport

straat. MARYS – Het voetbalteam van Brockville kende vrijdagavond een trage start in St. Marys, maar toen de Raiders eenmaal de punten behaalden, bleven ze komen en kwamen ze weg met een dominante 49-13 overwinning om de thuiskomstfestiviteiten voor de Flying Dutchmen te bederven. .

De eindscore liet het niet zien, maar de verdediging domineerde het eerste kwart echt, aangezien de twee teams een puntloos gelijkspel speelden.

Brookville kreeg eindelijk zijn aanval op gang na zijn derde balbezit, wat een omzet van het kwartaal opleverde. Quarterback Charlie Krug sloot een drive van 13 play af met een touchdown-run van 1 yard, waarbij het extra punt van Steven Bleiler de Raiders op een 7-0 voorsprong zette met 10:42 op de klok in het tweede kwartaal.

De Raiders scoorden vervolgens op zes van hun volgende zeven drives, waarbij ze een verdedigende score opleverden, terwijl ze wegrenden van St. Mary’s voor een overwinning op de genaderegel om een ​​gevecht van teams te winnen die in tegengestelde richtingen gingen.

Beide ploegen staan ​​nu op 3-3 van het seizoen, maar Brookville heeft er drie op rij gewonnen na met 0-3 te zijn begonnen, terwijl Oranje er drie op rij heeft laten vallen na het jaar met 3-0 te zijn begonnen.

Brookville behaalde deze derde overwinning op rij door alle drie de fasen van het spel te domineren – vooral aan de verdedigende kant toen de Raiders St. Mary’s op slechts 137 yards hielden, waarvan 74 op één touchdown drive in het derde kwartaal met de Raiders met een voorsprong van 42 yards. 6.

Ondertussen verzamelden de Raiders in totaal 345 yards aan aanval (191 haasten, 154 passeren) en lieten vijf verschillende spelers de eindzone in het spel vinden.

Brookville’s passerende spel voedde de aanval in de eerste helft voordat de Raiders in de laatste twee kwartalen de leiding namen naarmate de tijd verstreek. Uiteindelijk vonden vijf verschillende Raiders de eindzone in de overwinning.

Kolton Griffin dreef de grondaanval van Brookville aan met 13 carry’s voor 126 yards en twee touchdowns, waarmee hij in de tweede helft op zeven na alle yards opleverde.

Krug voltooide 12 van de 21 passes voor 154 yards met twee TD’s en één onderschepping en rende ook voor een score, terwijl aanvallende tackle Jack Peete aan de leiding stond met vier vangsten voor 81 yards en een score.

Sam Krug voegde een touchdown en een onderschepping toe voor de Raiders, terwijl Tony Ceriani op de grond en verdedigend scoorde met een onhandige poging van 25 meter voor een touchdown.

“Alle drie fasen van de wedstrijd kwamen vandaag aan bod”, zei Brookville-coach Gabe Pauley. “De aanvals-, verdedigings- en speciale teams deden hun werk, en de kinderen deden het geweldig door op elkaar te leunen. Het was de hele tijd een teamprestatie en ik kon niet trotser zijn.”

Paulie was ook trots op de prestatie van zijn team op zo’n grote avond voor St. Mary’s, terwijl alle Homecoming-festiviteiten nog aan de gang waren.

“Er werd vóór de wedstrijd over gesproken, verpest het feest voor hen”, zei Pauly. “Het was een strijdkreet voor hen, maar uit de bus kunnen stappen, sterk kunnen beginnen en winnen zal voor ons belangrijk zijn voor de rest van het seizoen. We hebben nog maar één thuiswedstrijd te gaan.”

Hoewel de zaken voorbij waren voor de Raiders, begonnen ze niet zo, toen St. Mary’s Lucas Bauer bij de eerste actie van de wedstrijd een pass bedoeld voor Pitt op het middenveld met één hand onderschepte. .

St. Mary’s was niet in staat te profiteren van de snelle omzet, waardoor Brockville gedwongen werd een snelle drie-en-uit te maken. De Raiders reden vervolgens van hun 26 naar de Nederlandse 24, maar draaiden het uiteindelijk om bij downs.

De Brookville D dwong een tweede triple af, en de Raiders kregen de bal terug op hun eigen 48 met nog 3:34 over in het eerste kwart.

Een St. Mary’s penalty bezorgde de Raiders een eerste down, waarna Brookville hun eigen penalty overwon toen Charlie Krug Pitt raakte voor een touchdown van 22 meter. De vangst van 9 meter van Sam Krug leverde Brockville opnieuw een reeks downs op, maar Brockville stond al snel tegenover de vierde en vijftien.

De Raiders dekten toen Pitt een pass ving en een tackle brak voordat hij voor een eerste down dunkte tijdens de tweede actie van het tweede kwart. Brookville scoorde drie plays later met een TD van 1 yard, gerund door Charlie Krug. Plyler’s trap bracht de stand op 7-0.

De teams wisselden vervolgens bezittingen uit voordat het noodlot toesloeg toen Saint Mary’s een overdracht onhandig maakte. Ceriani pakte uiteindelijk het losse varkensleer op en gaf het 25 meter terug voor een score, waardoor de Raiders snel op 14-0 stonden.

De Brookville D kwam met nog een grote actie om de volgende rit te beginnen toen Trenton Colgan Cameron Condrete bij de Dutch 40 uitschakelde en terugbracht naar de 15.

Krug ging dwars door de lucht en vond zijn jongere broer, Sam, in de eindzone, waar Sam sprong en een pass hoog naar zichzelf haakte voor een score van 15 meter om de voorsprong van Brookville naar 21-0 te duwen met nog 6:13 over in de wedstrijd. eerste helft. .

St. Mary’s kreeg eindelijk zijn aanval op de volgende drive, toen een 17-yard Ben Reynolds touchdown run de Nederlanders hun eerste down van de wedstrijd opleverde. Matt Davis pakte nog eens een voorsprong van 7 meter voordat Reynolds op een uitstapje van 42 meter ging om zijn team het eerste en doelpunt te geven bij de Raider 7. Reynolds had 58 meter in de wedstrijd.

Er waren vier pogingen voor nodig, maar St. Mary’s slaagde erin in de vierde toen Davis scoorde vanaf vier meter afstand met 1:58 resterend in de helft. Het extra punt viel niet mee.

Brookville had tijdens de rust genoegen kunnen nemen met een voorsprong van 21-6, maar ging meteen weer aan de slag en reed 71 yards in 1:30 om een ​​28-6 voorsprong te nemen in de pauze.

Easton Belfiore sprong erin en begon de rit met een run van 10 meter, waarna hij een pas van 20 meter van Charlie Krug ving om de Raiders in St. Mary’s territorium te plaatsen. Brockville liep vervolgens een andere kruisende route, deze naar Pitt, waar het de Nederlandse verdediging versloeg voor een touchdown van 35 meter met 19,7 seconden op de klok.

De eerste helft deed weinig om de Raiders af te remmen, aangezien ze in de eerste 6:20 van het derde kwartaal nog twee keer de eindzone vonden.

St. Mary’s hielp daarbij toen het vroeg in de tweede helft onhandig werd, waardoor Brockville een kort veld kreeg op de 26 van de Nederlander. Brockville scoorde vijf plays later op een run van één meter van Sirianni.

Vervolgens dwongen de Raiders St. Mary’s om te trappen, omdat een trapretour van 32 meter door Pete Brockville St. Mary’s nog een kort veld opleverde bij de Nederlandse 39.

Drie runs van Griffin brachten de Raiders terug in de eindzone, waar Raider scoorde vanaf een meter afstand om de stand op 42-6 te brengen en een beroep te doen op de genaderegel met nog 5:40 over in het derde kwartaal.

St. Mary’s reageerde met een 7-play, 74-yard drive, afgedekt door Davis’ 1-yard run laat in de derde periode. Davis had 15 carry’s voor 85 yards en twee scores en is nu net onder de 1.000 yards voor het seizoen.

Oranje probeerde vervolgens een buitenschop terug te pakken, maar Sam Krug versloeg Coudriet bij de daaropvolgende trap.

Brookville bezat toen het vierde kwartaal en speelde 13 plays tegen St. Louis. Mary’s 1 Over een gedempte start van de Nederlanders.

De Raiders scoorden één eindscore met nog 3:36 te spelen toen Griffin voor de tweede keer van de 1 naar binnen ging om een ​​drive van 10 play en 90 meter af te maken die 9:15 van de wedstrijdklok in beslag nam.

“Het doel is nu om je voet op het pedaal te houden, op de rijbaan te komen en de vaart erin te houden gedurende de hele trainingsweek”, zei Pauley. “Wij maken mannen ook gezond. Ik denk eerlijk gezegd dat de sky de limit is voor dit team, het gaat gewoon om wat ze willen bewijzen en voor zichzelf willen winnen.

Brookville reist volgende week naar Bradford, terwijl Saint Mary’s bij DuBois speelt.