Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

Brian Goertz over Stephanie McMahon vroeg hem waarom hij geen WWE-promo’s voor Triple H . schreef

Gewirtz onthulde dat Stephanie McMahon, de vrouw van Triple H, er op een gegeven moment bij betrokken was, en hij twijfelde aan zijn onwil om met haar man samen te werken.

“Ik denk dat Stephanie ooit een gesprek met me had dat was van: ‘Waarom werk je nooit met Triple H? Hij ziet je met al deze jongens werken, heb je hem niet een keer benaderd en hem gevraagd of hij met je wilde werken? ‘ Ik had zoiets van: ‘Oh, ik nam gewoon aan dat hij zijn eigen ding wilde doen.’ Dat ligt aan mij, dat is mijn spanning, en ik heb zoiets van: ‘Als het niet kapot is, repareer het dan niet’, maar voorbij de jaren dat je het niet kunt helpen, maar dan werk je met iemand.

“Ik heb met Triple H gewerkt en ik schrijf geen promo’s woord voor woord, maar ik werk tenminste met hem en maak het langlopende verhaal voor Evolution en Batista en de langzame wending waarvan ik dacht dat die goed werkte en later om met hem te kunnen werken, vooral omdat hij zich terugtrekt. Het is altijd moeilijk als je in productievergaderingen zit en deel uitmaakt van het creatieve proces, maar ook een personage in de show. Het maakt niet uit hoeveel je me vertelt en het personage is anders , ze houdt altijd haar hoofd omhoog, dat kan ze niet, het is de menselijke natuur, en het evolueert met de evolutie.

“WWE Raw” werd onlangs uitgezonden vanuit Madison Square Garden in New York City, waar het merk feestviert 20 jaar Rey Mysterio’s illustere carrière. Gewirtz uit New York onthulde dat hij achter de schermen van de show zat en sprak met Triple H, en zei dat hij “een geweldige tijd had om bij te praten en grapjes met hem te maken” en dat de interactie “echt geweldig” was.

READ  Harwich Sea Shanty Festival keert terug van 8-10 oktober

je kunt vinden Goertz’s boek op AmazonMet het boek al op nummer één van de bestsellers op de site.

Shana Sutton

"Internetexpert. Introvert. Verslaafd aan de straat. Koffie-evangelist. Schrijver. Denker. Extreme coma-liefhebbers. Docent".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top