July 25, 2024

Brendan Hunt is de Gezelligheid van seizoen 4 van The Ted Lasso Show

Brendan Hunt is de Gezelligheid van seizoen 4 van The Ted Lasso Show

Als je Brendan Hunt alleen kent van zijn ‘Ted Lasso’-rol als de laconieke coach, kan dit als een verrassing komen: hij is een geboren verhalenverteller die veel te vertellen heeft. Hunt, 50, zit in de Apple TV+ “Lasso”-trein sinds het begon in 2013 toen hij en co-ster Jason Sudeikis een Premier League-advertentie voor NBC Sports ontwierpen. Hunt, tweevoudig Emmy-winnaar in de show, neemt zichzelf niet al te serieus en begrijpt het Nederlandse concept van gezellig, zoals te zien is in de aflevering “Sunflowers” van het laatste seizoen. The Envelope praatte met hem via Zoom (waarbij zijn DoorDash-lunchbestelling binnenkwam) over de geneugten van Amsterdam, hoelahoep, slechte ouders en wat Apple-CEO Tim Cook zei over de toekomst van de “Lasso”.

Ik heb jaren doorgebracht met acteren en stand-upcomedy in Amsterdam – net als Jason Sudeikis – en dit seizoen deed de show daar een hele aflevering. Wat is het beroep?

We praten erover in [episode]Begrip gezellig. Zoals, als je je ergens zorgen over maakt, maar je kunt het niet veranderen door je zorgen te maken, waarom zou je je dan zorgen maken? Het doordringt alles wat ze doen. Toen ik naar Amsterdam ging had ik zulke gekke tijden, die krijg ik nooit meer terug. Als ik nu ga, wil ik gewoon in de tuin staan ​​te midden van al die tevreden mensen. Naarmate ik ouder werd, ontdekte ik dat je gek kunt worden of het koud kunt krijgen. Amsterdam is een uniek soort chill.

Ik ging aan de slag bij Boom Chicago Improv. Waarom is er eigenlijk een improvisatiecomedygroep in Chicago in Nederland?

Omdat deze drie jongens uit Evanston, Illinois, wat improvisatielessen volgden en na hun studie een trektocht door Europa maakten. Amsterdam was de eerste stad waar ze zeiden: “We moeten hier een manier vinden om te leven.” Deze zomer vieren ze hun 30-jarig jubileum in Amsterdam. Ze deden auditie in Chicago, en je hoort over deze legendarische locatie – en een jaar lang dacht ik: “F – it. Ik zit midden in een scheiding. Ik woon in een studio met een futon. Ik sta open voor de verandering nu. Ik ga auditie doen.’ Beste willekeurige beslissing die ik ooit heb genomen. Ik was 26 jaar oud.

Brendan Hunt werd geïnspireerd door het idee voor de hoelahoep nadat hij een vrouw in Venice, Californië het zag doen.

(Colin Hutton/Apple TV+)

Was het in Europa zijn dat je een voetbalfan maakte?

volledig. Ik was vaag bekend met voetbal [before]. Maar in Amsterdam ging de hele voetbalwereld open. Het is een legitieme culturele ervaring. Ik heb mijn hele jeugd niet tegen een voetbal geschopt. Ik kwam het dichtst in de buurt toen iemand me een Nerf-voetbal gaf, die was geel met blauw erin [hexagons]. Ik pakte het blauw op zodat de hele bal geel zou blijven. Dat is hoe geïnteresseerd ik ben in deze sport.

Er valt veel uit te pakken met ‘Ted Lasso’, maar een ding dat ik graag doe, is de focus op mannelijke vriendschap.

Er is een ‘slechte vader’-thema dat door de show loopt, maar alleen omdat je vader slecht is, wil nog niet zeggen dat je het probleem dat je had met elke man die je tegenkomt opnieuw moet creëren. Dit betekent niet dat u uw moeilijke tijden niet mag delen. Mijn vader stierf toen hij vier jaar oud was, en hij was de jongste van zes broers en zussen. Al de rest waren vrouwen. Dus hij is de enige man in huis, en wat dat veroorzaakt is verwarring over wat precies een man is. Hij vond dat hij zich moest bewijzen, dus meldde hij zich op zijn zeventiende vrijwillig aan om dienst te nemen [to serve in Vietnam]. Hij loog over zijn leeftijd.

Gaf hij na de dienst een beter voorbeeld?

Hij is nogal wat in en uit mijn leven geweest. Hij had PTSS en was een beetje een zwerver. Hij kwam terug uit Ierland met verhalen als: “Als je nu in een stal slaapt, is het mooie dat er nooit een paard op je trapt.” ‘Dank je, pap. Goed om te weten.’

Er is veel dat we niet weten over Coach Beard – maar houdt zijn naam je ooit tegen om je te scheren?

Ik zal me in ieder geval nooit scheren. Ik had alleen een baard [the original Premier League ad] Omdat ik op dat moment een toneelstuk deed, speelde ik een dakloze. Dus voor het eerst in mijn leven had ik een baard.

Brendan Hunt klampt zich vast aan het net in het BMO Stadium voor een foto.

“Alles ligt nu op tafel, inclusief niets”, zegt Brendan Hunt over een mogelijk vierde seizoen van Ted Lasso.

(David Pellett / Voor Tijden)

Homeless Person – Dat was voor het toneelstuk uit 2013 dat ik schreef en waarin ik speelde, Absolutely Filthy. En daarin, om redenen van karakter, kromp je ineen elke keer dat ik op het podium stond. Het is een vaardigheid die we zagen in Beard After HoursEn hoe is dat gebeurd?

Ik verbleef in het huis van een vriend in Venetië [California], en ik zag deze vrouw elke dag als we door Venice Street reisden, deze huisvrouwachtige vrouw die de trap van haar huis afkwam met kraag voor kraag, handschoenen met kussentjes op de knokkels en motorbroeken, sportbeha’s en een radiohandset met een antenne. Ze stond aan de kant van de weg zodat het verkeer haar kon zien en haar kleine hartje zou omcirkelen. Ik had zoiets van: “Dit is de gelukkigste persoon die ik ooit heb gezien. Waarom leer ik niet hoe ik het moet doen?”

Zal Apple je “Ted Lasso” seizoen 4 laten krijgen, of zijn de zaken net voltooid met de finale van seizoen 3?

[Apple CEO] Tim Cook kwam op een dag de set bezoeken en toen hij tijd had om te praten in het midden van de kleedkamer, zei hij: “Bedankt voor je harde werk, en ik hoop zeker dat er een seizoen 4 komt.” De houding was heel eenvoudig, met een minimale hoeveelheid woordenschat in baardstijl. Alles ligt nu op tafel, ook niets. Het is al zo lang een all-out business voor ons dat we een tijdje weggaan en een pauze nemen, dan weer samenkomen en kijken of er iets anders gebeurt.