March 29, 2024

blauw versus  Avalanche – Speloverzicht – 25 mei 2022

blauw versus Avalanche – Speloverzicht – 25 mei 2022

Denver – – Tyler Bosak en de St. Louis Blues Ze ervoeren elke denkbare emotie tijdens de winnende wedstrijd of het einde van het seizoen waarin ze drie goals achter stonden.

Uiteindelijk kwamen ze terecht op deze onwaarschijnlijke jubelstemming.

Bozak scoorde 3:38 in overwerk en sloeg de Blues af in Game Five van de halve finales van de Western Conference, waarbij hij een paar achterstanden overwon in een 5-4 overwinning op Colorado lawine Woensdag nacht.

Bozak, het vierde middenveld, vuurde een schot af van dichtbij de blauwe lijn die hij passeerde Darcy Comberculminerend in een prachtige terugkeer naar St. Louis.

“Het was een geweldige hockeywedstrijd”, zei Buzak. “Ik weet zeker dat iedereen die ernaar keek hetzelfde dacht.”

Robert Thomas Hij had twee goals, waaronder een gelijkspel met nog 56 seconden te gaan, voor het veerkrachtige Blues-team. Het is volgens NHL Stats het laatste doelpunt dat met de Blues wordt geassocieerd wanneer ze worden uitgeschakeld. Vladimir Tarasenko En Justin Falk ook opnemen, Nick Lady Vier assists en Pavel Buchnevich Het was twee.

Ze klaagden nooit – tot ze laat in de tweede helft met 3-0 en laat in de derde met 4-3 verloren.

‘Je hebt niets te verliezen en je kunt er net zo goed alles in gooien,’ zei Thomas. “Dat was onze mentaliteit.”

Ik verving de return door een hattrick van Nathan McKinnondie eruitzag alsof hij zich net had omgedraaid op het moment dat hij doelpunt nummer 3 tekende. Hij ging van het ene naar het andere eind, werkte zich een weg om de Blues-verdediger Leddy heen, maakte een nette stick en hijsde een schot over de keeper. Phil Hoso 3-4 voorsprong. Dit was zijn tweede hattrick in zijn carrière na het einde van het seizoen.

De hoeden raken het ijs.

“Het maakt niet uit,” zei McKinnon over zijn prestatie. “Ik kijk ernaar uit om te winnen.”

Thomas combineerde het met Hoso op de bank voor een extra skater, wat de weg vrijmaakte voor Buzak, die college-roadhockey speelde aan de Universiteit van Denver.

Om te bedenken dat hij in de derde periode niet veel speelde, met de Blues die slechts drie regels opstaken. Toen hij zijn kans kreeg bij het OT, maakte hij er het beste van.

“Er bestaat absoluut niet zoiets als een slecht schot”, zei Bosak. “Dus ik probeerde gewoon langs het verkeer te komen en stapte in. Dus dat is cool.”

Game zes op vrijdag in St. Louis.

The Blues herstelden van een 3-1 achterstand en speelden twee keer play-offs in hun geschiedenis – 1999 tegen Phoenix en 1991 tegen Detroit.

Ze kijken er naar uit om nog een hoofdstuk te schrijven.

“Dit team is dit jaar een beetje achterop gekomen in wedstrijden, dus ze geven niet op”, aldus de Blues-coach Craig Berob Ze zei.

kapitein Gabriël Landskog scoorde ook en Bowen Byram Hij had twee assists in Avalanche, die voor het eerst sinds 2002 op het punt stond door te stoten naar de finale van de Western Conference.

In plaats daarvan moeten ze wachten – en zich afvragen. De tweede ronde bleek een enorm obstakel voor de lawine te zijn. Ze zijn op dit punt in elk van de laatste drie seizoenen uitgeschakeld.

“Het daalt drie minuten en gaat verder. Het is een hockeywedstrijd”, zei Landeskog. Het moet niet gemakkelijk zijn.”

Hsu redde 30 keer voor St. Louis. Neem de leiding in Game 3 wanneer Jordan Bennington Gewond na een aanrijding tussen Nazim Qadri The Blues Defenseman Cali Rosen Wat de Kadri-botsing Bennington veroorzaakte.

Daarna ontving Qadri racistische doodsbedreigingen op sociale media, wat de veiligheid verhoogde om hem te beschermen. Reactie in game 4 met triples. Woensdag hieven fans langs de plaquettes spandoeken op met de tekst ‘Sta op met Nas’.

Kuemper hield 25 ronden.

McKinnon kwam vliegend naar buiten in de eerste helft, nam vijf schoten en scoorde twee om Colorado een vroege 2-0 voorsprong te geven. Dat waren de eerste twee doelpunten van deze streak voor McKinnon, die in het naseizoen zeven doelpunten maakte.

De snelle McKinnon kreeg ook een assist, wat hem 82 breakpoints opleverde. Hij werd de vierde speler in de franchisegeschiedenis met 80 punten of meer na het seizoen en voegde zich bij Sakic (188). Peter Forsberg (159) en Peter Stastney (81).

Nadat Landeskog er in slechts 4 minuten in de tweede helft 3-0 van maakte, scoorde Tarasenko zijn eerste doelpunt van de reeks na 10 en een halve minuut om de Blues te lanceren.

“We schenen een beetje”, zei McKinnon, wiens team in deze play-off met 4-0 op de weg speelt. “We wilden het echt, denk ik… derde worden, naar de conferentie-finale gaan, wat dan ook. Het is één termijn. Je moet ons spel volhouden, agressief blijven. Dat is wat we gaan doen.”