Bella Spring Sports Rondon – 4-12-2022 |  Radio KNIA KRLS

Bella Spring Sports Rondon – 4-12-2022 | Radio KNIA KRLS

Het schema van Tuedsay hield de atleten van de Pella High School bezig in zuid-centraal Iowa.

Pella Boys Golf opent de LHC Collider-competitie met drie ontmoetingen op de voorgrond
Zette de traditie voort die vorig jaar in 2022 begon, waar hij voorjaarsgolfteams in de Little Hawkeye Conference tegen elkaar streden tijdens de eerste bijeenkomst van een reeks trilaterale bijeenkomsten in Grinnell. Bella biedt vroeg in de 18-holes, brak het voorbij 320, terwijl Christian Bella de afgelopen jaren een van de beste was voor hun ontmoetingen met een jong team, waar hij een 337 schoot, en Ayden Gordon 79, die op de vierde plaats staat na de eerste 18 holes. Thomas concludeerde Tangjin op 82 Kid Makjinley 84 een sterk doelwit voor de Nederlanders. Er zijn twee extra Btoltan later dit voorjaar aan de helden van het reguliere seizoen te bepalen voor de grote Collider hadronen. Bella is de volgende in actie in het hoofdhuisbezoek op vrijdag en zaterdag.

Bella Division voetbalteams met Norwalk
Het was een thuisoverwinning voor het #6 2A Pella Boys’ voetbalteam #6 tegen Norwalk, terwijl de #12 Nederlandse meisjes niet konden scoren maar een uitstekende verdediging speelden tegen de #1 in de 2A Warriors in een 1-0 verlies op weg dag.

In de jongenscompetitie zei coach Marc Solomon dat Bella ook verlegen naar buiten kwam, en met de wind tegen hen, Norruk domineerde veel vroege acquisitie, waar het misverstand ongelukkig is in de verdediging van de rotatie, en een geschoten krijger voor hem een direct doelpunt, waardoor de Warriors slechts 7 minuten van de wedstrijd met 1-0 op voorsprong kwamen. Met nog maar 12 minuten aan het einde van de wedstrijd, draaide hij een hoekschop van Bella rond het strafschopgebied af en raakte de bal van Camden Brangelson in het net om de wedstrijd op 1-1 te zetten. Het leek erop dat dit de vonk was dat ik Bella nodig had, waar na slechts 3 minuten een voorzet van Isaac CYMENE Logan Solomon binnen de 18-yard vond, het tweede doelpunt begroef om er 2-1 Bella van te maken. De Nederlandse verdediging speelde de laatste acht minuten van de wedstrijd hard en bleef winnen. Bella is nog steeds ongeslagen in voetbal voor jongens en # 11 zal op vrijdag gastheer zijn van Carlyle.

Haley Van Holling redde 14 keer tegen een van de beste aanvallende teams van Iowa. Coach Mark Howard zegt dat Abby Warner een goede kans had om vanaf de linkerkant te scoren om in de eerste helft van de bovenste lat te stuiteren. Pella zakt met 4-1 en staat donderdag thuis tegenover Carlisle nr. 8, terwijl de verdedigende staatskampioen en zevende plaats opdoemt op Waverly-Shell Rock zaterdag tijdens de jaarlijkse Alumni Game, waar alle voormalige Pella Girls-voetbalalumni een gratis kans krijgen en een A groepsfoto met het huidige team na de wedstrijd.

Spel Pella Girls Golf in de tweede driehoek in Osklaoosa
Het Pella Girls Golf-team speelde dinsdagavond in een three-way conference tegen Newton en Oscaloosa en behaalde de tweede plaats met een score van 217. De belangrijkste resultaten voor de Nederlanders waren: Reagan Vanwick (50, vierde plaats), Maggie Leach, ( 55, zesde plaats), Eli Wojen (56, gelijkspel-7) en Karsen Lyons (56, gelijkspel-7). De meiden zijn aanstaande maandag aan het werk in Knoxville.

Tennisteam domineerde de Bella Girls op Knoxville
Het Pella Girls Tennis-team reisde naar Knoxville en kwam thuis met een 8-1 overwinning. Emily Bloom en Laurie Elsie behaalden allebei solide overwinningen in het enkelspel op de eerste en tweede plaats op Olivia Maasdam en Janie Maasdam. Allie Singer vocht ongedeerd tegen nr. 4 met een 6-0, 6-0 overwinning. Else en Poe kenden een warme start in het dubbelspel #1, maar konden het niet vasthouden en vielen met 5-7, 3-6 van Olivia Masdam en Jaden Streigle. Blom/Singer en Kelpe/VanderLeest hebben overwinningen in #2 en #3 doubles. Bella keert dinsdag terug naar huis om het op te nemen tegen Newton.