July 25, 2024

Bebe Rexha noemt G-Eazy 'ondankbaar' nadat 'Me and Me' huilt

Bebe Rexha noemt G-Eazy 'ondankbaar' nadat 'Me and Me' huilt

Bebe Rexha sprak donderdag in een nieuwe post over haar ervaringen met G-Eazy na de release van haar gezamenlijke album ‘Me, Myself, and I’ en noemde de rapper een ‘ondankbare verliezer’.

De popster deelde een screenshot van de groepschat van haar team op Instagram, waar haar werd gevraagd of ze geïnteresseerd zou zijn in het filmen van inhoud met G-Eazy nadat haar radionummer uit 2015 de afgelopen weken online viraal ging. Op haar Instagram-verhaal haalde ze uit naar Rexha Freakshow De rapper beschuldigde hem ervan haar te hebben mishandeld en het aanbod te hebben afgewezen.

'Je hebt mijn nummer. Waarom sms je me niet en vraag het me zelf, jij ondankbare verliezer', schreef ze in het inmiddels verwijderde bericht. 'Je hebt geluk dat mensen je weer leuk vinden. Omdat ik kan praten over alle slechte dingen die je hebt gedaan en hoe je me hebt behandeld nadat ik je de enige echte klap had gegeven.

Nadat ze de Instagram Story had verwijderd, verdubbelde Rexha haar verklaring en schreef dat ze aanvankelijk dacht dat de post ‘erg negatief en giftig’ was.

“Soms kan een trauma ervoor zorgen dat we op deze manier reageren, en die periode van mijn leven was traumatisch”, schreef ze. “Ik schrijf dit omdat ik er spijt van heb dat ik het heb verwijderd en ik wil zeggen dat ik nog steeds achter mijn woorden sta.”

“Me, Myself and Me” is een nummer geschreven door Rexha en te zien op G-Eazy Als het donker wordt, is het aantal streams de afgelopen weken enorm gestegen nadat het onverwacht viraal ging op TikTok. Het valt op als G-Eazy's meest gestreamde nummer tot nu toe op Spotify met meer dan 1,2 miljard streams. Het enige andere nummer dat in de buurt kwam van dat nummer was ‘Him & I’ met zijn ex-vriendin Halsey, dat slechts door een miljard mensen werd beluisterd.

Rexha verwees naar de uitzendgegevens en retweette het bericht van een fanaccount met het onderschrift: “Bebe Rexha en Halsey praten over hoe ze de carrière van G-Eazy hebben geholpen”, samen met Foto van de twee vrouwen Ze praten met elkaar tijdens de prijsuitreiking.

Vertegenwoordigers van Rexha en G-Eazy reageerden niet onmiddellijk Rollende steenVerzoeken om commentaar.

In 2018, Rexha Sluit je aan bij Andy Cohen Bekijk live wat er gebeurt Ze vertelde dat ze “een beetje geschokt” was toen G-Eazy Britney Spears uitnodigde om haar refrein uit te voeren tijdens de prijsuitreiking.

“Ik dacht dat hij het mij ging vertellen en ik was er boos over, maar toen ontmoette ik Britney en nam foto's met haar en het maakte alles beter en ik vond het geweldig”, zei ze destijds. 'Ze is mijn idool, begrijp je wat ik bedoel?'

“Ik ben naar een prijsuitreiking geweest en dacht dat je deel uitmaakte van een nummer, en toen zat ik daar in het publiek en ze vertelden het me niet eens, dus het enige dat ik hoor is: 'Dit ben ik gewoon.' Ze voegde eraan toe: “Ze staat op het podium en ik wou dat ik dat wist uit respect voor J.”

In een video enkele weken geleden deelde Rexha hoe ze het nummer oorspronkelijk schreef als een track genaamd “I Don't Need Anything” over haar liefde voor muziek.

“Ik speelde het voor iemand uit de muziekindustrie omdat ik wilde dat het mijn single zou worden. Ze zeiden: 'Nee.'” Rexha legde uit hoe de twee met elkaar in contact kwamen via een manager en een vriend: “Destijds luisterde ik tegen een man die G-Eazy heette, dus ik probeerde op elke mogelijke manier met hem te communiceren.’ ‘Dit is hoe ik en ik tot leven zijn gekomen.’

De zangeres legde uit dat het “best grappig” was om het nummer te horen, jaren nadat ze het met de rapper had uitgebracht. Haar soloversie van het nummer – en de meer dansbare versie – voert ze ook uit tijdens liveshows.

Gewoon

De nieuwe opmerkingen van Rexha komen dagen voordat G-Eazy zijn aankomende album uitbrengt Freakshow. Hij leidde eerder dit jaar de LP met “Anxiety” en “Femme Fatale” met Coi Leray en Kaliiii. Ondertussen bracht Rexha vorige maand het nummer “Chase It (Mmm Da Da Da)” uit.

Dit verhaal is om 19:45 uur ET bijgewerkt met Rexha's nieuwe bericht op X nadat haar Instagram-verhaal was verwijderd.