April 19, 2024

Avalanche verlengde hun winning streak thuis tot 17 met OT-overwinning op Bruins

Denver – Cal Makar De Colorado Avalanche scoorde een krachtig doelpunt in 3:01 overwerk en verlengde hun winning streak thuis tot 17 wedstrijden met een 4-3 overwinning op de Boston Bruins in Paul Arena op woensdag.

De lawine ging om 1:14 in het machtsspel toen de Bruins verdedigden Mike Riley Stilstaan ​​is bestraft Valery Neshushkin.

Makar schot van links met behulp van Gabriël Landskog als een scherm.

“[He] Ik maakte een geweldig scherm aan de voorkant en ik zag een opening en besloot het te fotograferen.”

Colorado bond 3-3 met nog 37 seconden te gaan in de derde game toen Nazim Qadri Gepasseerd naar Landeskog voor één timer vanuit de rechtercirkel met de keeper Darcy Comber Op de bank voor de zesde schaatser.

Samuel Gerard En Curtis MacDiarmid Qadri scoorde drie assists en Kuemper maakte 29 reddingen voor Colorado (30-8-3), die sinds 3 november niet meer thuis verloren hebben, 5-4 in de verlenging tegen de Columbus Blue Jackets. Ze hebben acht keer op rij gewonnen sinds ze op 11 januari in de verlenging met 5-4 verloren bij de Nashville Predators.

“Je probeert de reeks die je begon te verlengen”, zei Lawine-coach Jared Bednar. “De jongens willen niet verliezen. We hebben ons gecommitteerd aan onze teamwedstrijd vanavond tegen een heel goed team. Om dat vast te kunnen houden, dat is het geloof. Dit is onze grootste overwinning van het jaar.”

Brad MarchandEn Charlie Coyle En Jake Debrosk opnemen en Linus Olmark Hij maakte 37 saves voor Boston (24-13-3), dat is 7-2-1 in zijn laatste 10 wedstrijden en 9-1-2 in zijn laatste 12 wedstrijden op de weg.

“Je moet blijven hockeyen”, zei Bronze-coach Bruce Cassidy. “Je moet blijven spelen. Daar zijn we meestal goed in. Het is ons niet gelukt en we hebben de prijs betaald.”

Lawinecentrum Nathan McKinnon Hij is niet meer na een hoofdblessure in de eerste helft na de blessure van de Bruins-spits Taylor Hall. McKinnon was op het ijs en bloedde uit zijn gezicht voordat hij om 2:22 naar de kleedkamer werd geholpen.

Hall werd aanvankelijk opgeroepen voor een enorme penalty, maar na een videoreview werd deze teruggebracht tot een minor penalty voor interferentie nadat was vastgesteld dat MacKinnon met een stok was geraakt.

“Het is niet goed genoeg om weer in het spel te komen, dus we zullen zien wat er morgen komt”, zei Bednar. “Ik had de kans om het te bekijken en de manier waarop ik het vasthield, Nate’s toverstok was omhoog, dus ik denk dat ze misschien de juiste beslissing hebben genomen, maar dat is het soort klap dat de competitie probeert weg te nemen.”

Avalanche nam om 11.25 uur in de eerste periode een 1-0 voorsprong op MacDermid’s eerste doelpunt van het seizoen. Andrei Burakovsky Ze ging vanuit de hoek naar MacDermid, die van bovenaf de cirkels van confrontatie met Nichushkin controleerde Ullmark.

DeBrusk bracht 1-1 op 7:10 van de tweede helft op een 2-tegen-1 en vuurde onder de linkerarm van Kuemper.

Coyle maakte er 2-1 van om 12:16 tijdens een 5v3-spel met Burakowski en Eric Johnson in het strafschopgebied. Spoel op de rug van de hand op het herstel Charlie McAvoyMomentopname.

Marchand verhoogde de voorsprong naar 3-1 om 13:31. Hij versloeg Kuemper naar de andere kant van de linkercirkel met een touchdownpass van David Pasternak Twee seconden nadat de tegencontrole van Johnson v. Hall was verlopen.

“Ze zijn niet voor niets een goed team”, zei Coyle. “Ze gaan niet gewoon achterover leunen en laten we dat hebben in de derde. Ik denk dat we een boost hadden verwacht. We wilden op dezelfde manier blijven spelen. Ze kwamen heel hard binnen en dat is jammer. Linus speelde een geweldige wedstrijd en hij verdiende beter dan wij in deze derde.”

Gerrard bracht de score naar 3-2 om 11:46 in de derde helft toen zijn schot de Bruins-spits passeerde Curtis Lazar Hij kwam uit de linker paal.

“Het is een momentumswing voor ons”, zei Landeskog. “Toen we de derde helft in gingen, wisten we dat we een kans hadden om de wedstrijd te winnen. We kwamen er nooit uit.”

Opmerkingen: 17 opeenvolgende lawineoverwinningen is de vijfde langste in de geschiedenis van de NHL. 2011-12 Detroit Red Wings houdt het ijshockeyrecord van 23. … Colorado 23-0-2 toen hij zijn eerste doelpunten van het seizoen scoorde. … Pastrnak scoorde 11 punten (zeven goals, vier assists) in zeven opeenvolgende punten. … Boston heeft een solide doelpunt gescoord in zeven opeenvolgende wedstrijden, 9 tegen 21 (42,9 procent). … MacDermid werd op 27 juli in een commerciële deal met Seattle Kraken gekocht nadat hij door Kraken was geselecteerd in het NHL-uitbreidingsproject van 2021. … Avalanche won in januari zijn 13e wedstrijd, de meeste in zijn geschiedenis, en evenaarde daarmee het record in National Hockey League voor de maand januari (Carolina Hurricanes, 2006; Washington Capitals, 2010). … Makar scoorde 41 punten (17 goals, 24 assists) in 37 wedstrijden. Van de lawine-verdedigers scoorde alleen Steve Duchesne 40 punten sneller (32 wedstrijden, 1992-93). …Avalanche is het eerste team sinds de Pittsburgh Penguins in 1995-96 (zes) dat halverwege het seizoen vijf of meer spelers met minstens 40 punten scoort (Kadri, 55; Miko Rantanen, 49; McKinnon, 43 jaar oud; Makar, 41 jaar oud; Landeskog, 41). …aanvaller van Colorado JT Comfier Hij speelde zijn 300e wedstrijd in de National Hockey League.