Arjun Maini doorstaat een gefrustreerd weekend in Nederland

ANI |
Bijgewerkt:
20 sep. 2021 14:14 Er is

stengels [Netherlands]20 september (ANI): Mercedes-AMG DTM-coureur Arjun Maini had een zwaar weekend op het Assen Race Circuit in Nederland. De Indiaan, die tijdens de vorige ronde zijn beste resultaat behaalde op de zesde plaats, genoot van een van de weekenden die hij ondanks zijn inspanningen niet wilde samenkomen.

Omega Siki en J.K. De coureur van de bandensteun begon vol vertrouwen aan het weekend en beweerde tijdens de tweede vrije training van het weekend vierde te zijn in het algemeen klassement. Als de sessie echter te krap is, kan Minnie slechts 13e algemeen algemeen worden, zelfs als het een tijd zet vanaf de rondetijd van de poolzitters.412 tien.

Het ging slecht toen het concert werd ontsierd door de slechte start van kampioenschapsvoorzitter Liam Lawson. Maine was ook een van de coureurs die bij het incident betrokken waren, wat betekent dat zijn race voorbij was voordat hij zelfs maar begon op het meest frustrerende moment voor de Indiase coureur.

Kwalificatie 2 Opnieuw toonde Mini zijn sterke tempo in de enkele ronde, terwijl hij tijdens de sessie geruime tijd bovenaan het Indiase tijdschema stond. Helaas werd de Indiër geacht aan zijn laatste rondefractie te zijn begonnen. 16e in plaats van de achtste die hij eerst won.

Ondanks de tegenslag betrad Maine de line-uppunten voordat hij naar zijn meeslepende pitstop kwam, waarbij de Indianen in de tweede helft om snelheid streden en als 13e eindigden in de race.

“Ik heb eerlijk gezegd verloren in het uitleggen van onze traagheid tijdens Race 2”, zei Maine in de officiële release.

“We waren zeker gecompromitteerd door ons gebrek aan flow, maar noch het team noch ik hadden verwacht dat de val te drastisch zou zijn. Dit is iets dat we kunnen zien en hopelijk begrijpen wat er vandaag mis is gegaan. Ik hoop het”, voegde hij eraan toe.

Een nieuwe race voor een nieuw team in het zeer competitieve DTM-kampioenschap zal altijd een uitdaging zijn voor de coureur en het team. Desalniettemin hebben Maine en Gatesbeat zichzelf goed bevrijd tijdens het seizoen en de terugkeer naar de Hockenheim Race-ronde zal het paar ten goede komen.

De volgende ronde van het DTM-seizoen vindt plaats op 1-3 oktober 2021. (ANI)