Curacao

Curacao.nu is de toonaangevende aanbieder van Nederlands kwaliteitsnieuws in het Nederlands voor alle doelgroepen.

19 Een ziekelijk klein wraakverhaal van Reddit

3.

Deze student, die wraak nam op zijn kamergenoot die probeerde zijn lichaam in de gaten te houden:

“Ik woon in een studentenhuis op een verdieping voor alleen vrouwen. Ik draag meestal een beha als ik de slaapzaal verlaat, maar ik draag geen beha onder mijn shirt om alleen maar door de gang naar de badkamer te lopen.

Een paar dagen geleden verliet ik mijn kamer en liep 10 meter door de gang naar de waterfontein, vulde mijn waterfles en ging terug naar mijn kamer. Ik droeg een wit overhemd zonder beha (de tanktop is getailleerd maar schijnt niet door, dus je kunt alleen de omtrek van mijn kat zien). Er hing een kleine groep mensen in de hal buiten een paar kamers, maar ik dacht er niet veel aan… tot ongeveer een half uur later, toen ik op de deur klopte vanuit een van de kamers. Je hebt de meisjes in de hal gezien.

Ze zei iets ontroerends met “Hé, het spijt me dat ik je dit moet vragen, maar als ik weer de gang in ga, kun je dan een beha aantrekken? Mijn vriend is buiten en hij staart een beetje, dus… “

Ik ben niet super confronterend, dus ik had zoiets van “Ja, natuurlijk, sorry daarvoor!” En de rest van die nacht, elke keer dat ik mijn kamer verliet, trok ik een beha of jas aan.

En daarmee was het afgelopen. Of dat dacht ik.

De volgende dag vertelde mijn kamergenoot me dat ze het meisje een paar van haar vrienden over het ongeluk had horen vertellen terwijl ze in de badkamer waren. Ze zei dat het meisje het deed lijken alsof ik haar vriend opzettelijk probeerde te verleiden, in feite niets aan had, de tijd nam bij de waterfontein, deed alsof ik op mijn borsten duwde, het werkt allemaal. Toen ik de badkamer verliet, zei mijn kamergenoot dat het meisje eigenlijk acteerde bij de waterfontein en deed alsof ze mij was.

READ  Aziatische beurzen dalen na meer verliezen op Wall Street

Die avond passeerde ik het meisje en enkele van haar vrienden op weg om mijn tanden te poetsen (ik droeg geen beha, ik had al een pyjama aan). Het meisje keek scherp naar mijn borst en iedereen begon te lachen.

Maar de laatste druppel was toen de hele slaapzaal gisteren een e-mail kreeg van RA, waarin stond dat er enkele anonieme klachten waren over mensen die zich ongepast kleden in de gangen en ons allemaal vroegen om ervoor te zorgen dat we dingen verborgen houden.

Dus dit is waar ik mijn kleine kleine wraak kreeg:

Ik wist dat het vriendje van het meisje hier niet naar de universiteit gaat (het meisje en ik zaten in dezelfde mentorgroep en praatten toen nogal wat). Ik heb ook geleerd dat we dit jaar vanwege de pandemie geen niet-studenten/familiegasten mogen ontvangen in onze slaapzalen.

Dus ik gebruikte hetzelfde anonieme klachtenformulier om een ​​klacht in te dienen over mensen die hun vrienden buiten de campus naar onze slaapzaal brengen en dat ze geen maskers dragen (maskers zijn verplicht in gangen, hoewel ze niet vaak worden gebruikt).

Vanmorgen heeft de RA opnieuw gemaild dat ze vanwege anonieme klachten de regel dat gasten niet buiten de campus komen, zullen handhaven door de ID’s van onbekende gasten te controleren om er zeker van te zijn dat ze vanaf dat moment studenten zijn.

Echt, dit meisje zou me dankbaar moeten zijn. Als ze zich zorgen maakt dat haar vriend de vage contouren van mijn borsten in de gangen van de slaapzaal ziet, hoeft ze zich geen zorgen meer te maken! “

READ  Sunwing-vluchten zijn vertraagd, passagiers zitten vast in een netwerkbreed probleem

u / een gebruikersnaam 47

Sophia Curtis

"Reizende ninja. Onruststoker. Spekonderzoeker. Expert in extreme alcohol. Verdediger van zombies."

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top